2014. március 8., szombat

Remélem a térdedre a "zománc" hamar visszanő

Kedves Olvasó,

végre utolértük magunkat a verseny szervezése után. Kezdenek lecsillapodni a hullámok körülöttünk és nagyjából sikerült visszaterelni a dolgokat a megszokott mederbe. Persze még így is akad tennivaló, mert rengeteg kép vár átnézésre, közölhető formába kellett rázni az eredménylistát, a beszámolóhoz szükséges időről nem is szólva.
A versenyre hét egyetemről összesen 51 induló nevezett. A lebonyolításhoz 16 utat építettünk, a menetrend pedig a már szokásos három selejtező plusz egy döntő útból állt. Idén nagyon sok támogató állt mellénk, így még színvonalasabb versenyt tudtunk szervezni nektek (ha esetleg találkoztok velük említsétek meg hogy milyen klassz volt a verseny ;-) ). Természetesen külön köszönet azoknak a szorgos kezeknek, akik szabadidejüket arra áldozták hogy segítsenek az előkészületekben és a lebonyolításban (valamint az utómunkában).

a résztvevők
Rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk a versenyzőktől/résztvevőktől, így nem is húznám tovább, inkább megosztanék veletek néhány gondolatot tőlük. Álljanak itt emlékként azoknak akik eljöttek, illetve kedvcsinálóként azoknak akik idén sajnos nem tudtak részt venni a megmérettetésen, hátha jövőre kedvet kapnak az egyetemi versenyzéshez...


"-Nagyon rég éreztem már ilyet. Köszönöm a szurkolást mindenkinek!! Hihetetlen érzés volt így mászni, hatalmas energiát adott, hogy ott voltatok mögöttem és szinte egy emberként küzdöttünk. Óriási élménnyel lettem gazdagabb! Köszönöm és kívánom, hogy mindenki élje át ezt egyszer, mert valami elképesztő. /Király Nóra/

-Ez nekünk is nagy élmény volt! Én csak a döntőre értem oda, de nagyon megérte! Az abszolút első hely vitán felül a tiéd! Remélem a térdedre a "zománc" hamar visszanő. Motiváló volt látni ezt a teljesítményt! Várunk vissza jövőre! Igyekszünk még jobb versenyt szervezni! Jihháá! /Vig Zoltán/"


"A MEFOB verseny az elmúlt hónap délutánjaira programot adott: edzeni kellett. Kemény ellenfelek és mosolygós barátok társasága mindig garantált, a színvonal emelésében pedig számos szponzor támogatását élvezhettük. Az összes versenyző egy emberként bíztatta a mászókat, a küzdésünket pedig a győri mászó csapat tapasztalt útépítői garantálták. Amikor megláttam az utakat, tudtam hogy nem szabad leesnem az elején, bánnám hogy nem mászhatok ezen gyönyörű mozdulatokat tartalmazó áthajlásokban. Második helyezésemnek örülök, mi több elgondolkodtat – s mégha nem is érdemes csúszkálni az egyetemmel, azért bízom benne még számos MEFOB versenyen lesz lehetőségem részt venni. Köszönöm Mindenkinek! "
Izer Bálint

"Az idei első Universitas Kupa (idéntől MEFOB - a szerk.), ami Győrben került megrendezésre, a tavasszal együtt jó hangulatot és vidámságot hozott el a résztvevők számára. Az egész napos nyüzsgés és zsongás a sportcsarnokban mindenkit felvillanyozott, a nézők és versenyzők várták a selejtezőket, végül a döntőket, amelyek alatt együtt izgulták végig a mászók erőfeszítéseit és éljeneztek a szép mozdulatokért.
A mászóversenyek különlegessége az, hogy a tulajdonképpeni ellenfelek nem egymás ellen, hanem együtt küzdenek azáltal, hogy egymást kölcsönösen biztatják és a szurkolással energiát adnak egymásnak.
Így Győrben minden résztvevő győztes is volt egyben, a versenyzők érezhették társaik támogatását, ezzel a későbbi időszakra motivációt gyűjtve. A szervezők és segítők díja pedig a kivételes nőnapi esemény sikere és a sok mosoly volt.
Ezáltal teremti meg az Universitas Kupák sorozata a magyarországi egyetemek mászói között azt a köteléket, amely sajátos közösséggé formálja őket, ha csak egy-egy hétvégére is az év során, de mindenképpen maradandó élményt nyújtva ezzel."
Salfay Noémi
...és a végére az érdekességek:
Szerepeltünk a Győr+ TV-ben, keressétek meg magatokat ti is:


Az általunk összegyűjtött képeket az alábbi linken találjátok:

Az eredménylistát pedig innen éritek el:
kezdő kategória

haladó kategória

top kategória

nyílt kategória

1 megjegyzés: